DATEurope – 13 okt 2023

Op vrijdag 13 oktober 2023 vindt in Amsterdam IJburg de allereerste top over omgevingsbedieningsystemen (EC) plaats. Dit evenement wordt door DATEurope georganiseerd voor fabrikanten, ontwikkelaars, technici, dienstverleners en adviseurs die hun klanten ondersteunen met systemen voor omgevingsbediening.

DATEurope vormt een platform voor en door bedrijven en organisaties die zich bezighouden met digitale ondersteunende technologie in Europa. Doel is het verenigen van de DAT-industrie (Digital Assistive Technolgy) in heel Europa om de wetgeving, het bewustzijn, de duurzaamheid, de groei en de handel te beïnvloeden.

In het eerste evenement op Nederlandse bodem, een praktisch en oplossingsgerichte evenement, delen we kennis, ervaring en technische kennis over het ontwerpen en installeren van systemen voor omgevingsbediening. Praktijkworkshops gaan in op technische kwesties zoals interfacing met bedden, liften, intercoms, verlichting, smart-tv’s en meer.

Er zullen presentaties worden gegeven door experts op het gebied van Smart Home-technologie en Medical Devices Regulation en we zullen de impact van consumentenelektronica en big tech op ons bedrijfsmodel bespreken.

Deze bijeenkomst is een must-attend-evenement voor iedereen die werkzaam is op het gebied van digitale ondersteunende technologie en omgevingsbediening.

QuoVadis is als Nederlands lid nauw betrokken bij de organisatie. Samen met de andere organisatoren hebben we een mooie locatie gevonden in Amsterdam IJburg waar we op inspirerende en ontspannen wijze met dit boeiende onderwerp aan de slag kunnen.

Alle details over het evenement en de locatie vindt u in de brochure.

Tevens kunt u zich registreren: Environmental Control Practitioners Summit 2023 | DATEurope.

Graag tot ziens!

Scroll naar boven