Woonvormen

Zelfstandig waar mogelijk, zorg waar nodig!

QuoVadis Nederland heeft een totaalprogramma voor zorgoproep en persoonlijke woningaanpassingen.
Hierdoor bieden wij de bewoners de mogelijkheid zelfstandig te zijn en, mocht dit nodig blijken te zijn, de assistentie van de zorg in te schakelen.

De cliënt:
Er zijn grote verschillen in de mogelijkheden van de cliënten binnen en tussen woonvormen. Waar de een grotendeels in staat is zelfstandig te functioneren, maar daarbij net een steuntje nodig heeft, is de ander aangewezen op volledige begeleiding en intensieve zorg. Voor beide uitersten, en alle daartussen liggende situaties, hebben wij oplossingen om de zelfstandigheid te vergroten. Veel gebruikte toepassingen zijn o.a.:

De zorgmedewerker:
Afhankelijk van het niveau van de bewoners kunnen de taken van de medewerker variëren van begeleiden en faciliteren tot uitsluitend zorg verlenen. Een veilige en betrouwbare werkomgeving is in alle gevallen noodzakelijk. Als de hulp van een medewerker nodig is, wil deze weten waar en het liefst ook welke soort hulp dit betreft. Hiervoor bieden wij een uitgebreid assortiment aan oplossingen, waaronder:

Kortom, een totaaloplossing voor alle woonvormen. Per bewoner kunnen er individuele aanpassingen gedaan worden voor de bediening van het alarm of, indien noodzakelijk, omgevingsbediening.

Graag maken wij een afspraak om u te adviseren over de mogelijkheden van de verschillende oplossingen.

Scroll naar boven