STT Condigi

Marktleider van ouderenzorg producten

 

STT Condigi is een toonaangevende Europese leverancier van zorgtelefoons. Alle zorgtelefoon producten zijn gefabriceerd in Zweden of Letland en hebben een hoge kwaliteitsstandaard. De zenders TX3 en TX4 worden beschouwd als de beste alarmzender in de wereld – alle categorieën. De producten worden in heel Europa verkocht door distributeurs en partners.

 

De zusteroproep producten van STT Condigi zijn ontwikkeld in Denemarken en bieden zeer veel mogelijkheden, voor zowel draadloze als draadgebonden zusteroproepsystemen. De mogelijkheid tot positionering, waarbij de MIP75 zenders bijhouden waar de dragende persoon zich bevindt als hij alarm maakt, wordt zeer gewaardeerd. Positie indicatoren communiceren automatisch met de alarmzenders.
De derde grote product categorie binnen STT Condigi is het zorg management systeem. Deze oplossingen zijn min of meer complete software pakketten voor thuiszorg organisaties waarmee het mogelijk is efficiënt gebruik te maken van het personeel. Op basis van de vaardigheden, locatie, werkzaamheden, contactgroepen en werkrooster wordt het personeel optimaal ingezet.

Producten:

  • Zusteroproepsystemen
  • Zenders
  • Intercom
  • Oproepperen
  • Planningssoftware

Naar de website van STT Condigi

Scroll naar boven