Veinedagen – 29/30 oktober 2021

Graag nodigen we u uit om onze stand te bezoeken op de VeineDAGEN op 29 en 30 oktober 2021 in de Evenementenhal in Gorinchem. VeineDAGEN is de plek waar je informatie en inspiratie krijgt als ouder of als professional over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking.

De hal is geopend:          

  • vrijdag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Toegang is GRATIS. Om wachttijdens bij de ingang te voorkomen vragen we u om u vooraf te registreren. Dat kan via de website: https://veinedagen.nl/toegangskaarten/ 

Waarom doen wij mee aan de VeineDAGEN? 
Deze beurs is gericht op ouders en begeleiders van en met kinderen en jongvolwassenen met een beperking en is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die door ouders en voor ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen!

Lezingen en workshops
Naast de ontmoeting met heleboel exploitanten bent u ook van harte welkom om één van de lezingen of workshops gratis bij te wonen.

Wij geven beide dagen een lezing (in voorbereiding):

“Opgroeien met kernwoordenschat – de ontwikkeling van communicatie voor kind naar tiener en volwassene.”

Voor het volledige overzicht van alle workshops die u bij kunt wonen, verwijzen wij u graag naar de website van de beurs: www.veinedagen.nl

Daar vindt u ook informatie over alle andere standhouders, een beursplattegrond en algemene informatie. Wij begroeten u graag op de VeineDAGEN, tot dan!

Scroll naar boven