Kajo

Kajo Apuvälineet is een Fins bedrijf voor ondersteunende technologie. Ze gebruiken hun ervaring met patiënten om producten voor ondersteunende technologie te ontwerpen en te vervaardigen waarvan ze denken dat ze zinvol en bruikbaar zijn voor hun gebruikers.

 

De producten omvatten bedienschakelaars voor computerbesturing, omgevingsbediening en meer. Deproducten zijn vervaardigd met de nieuwste 3D-technologie.

De producten zijn ontworpen om de uitdagingen van alledaags gebruik te weerstaan. Kajo gelooft dat ze de levenskwaliteit van hun gebruikers kunnen verbeteren. De innovatieve productie van bedienschakelaars begon bijna 5 jaar geleden. Sindsdien hebben ze hun producten ontwikkeld om aan de behoeften van hun klanten over de hele wereld te voldoen. De interesse voor hun producten groeit gestaag. De producten omvatten onder andere bedienschakelaars en draadloze RF-technologieoplossingen. De benadering van ondersteunende technologie is patiëntgericht. Het belangrijkste doel is om de onafhankelijkheid en het vermogen van de eindgebruiker te ondersteunen.

Scroll naar boven