Rehadapt

Montageoplossingen


Rehadapt biedt QuoVadis een brede reeks aan montageoplossingen. Of deze nu nodig zijn op een rolstoel, bij een bed, aan de wand of elders, in bijna alle omstandigheden heeft Rehadapt de juiste componenten. Effectief en duurzaam.

 

Zoals Rehadapt het op haar site omschrijft:
De klanten die we bedienen met onze montagematerialen, worden gekenmerkt door “speciale behoeften”. Een andere veel voorkomende term is het hebben van “complexe communicatiebehoeften”. Geven deze labels echt aan dat er andere vereisten zijn dan welke andere consument dan ook? In veel opzichten worden de grenzen tussen consumptiegoederen en ondersteunende technologie wazig – zoals blijkt uit het toenemend gebruik van iPads in het veld. Toch is er een verschil tussen technologiegebruik van willekeurige consumenten en personen met een handicap: de computer, het toegangsinstrument of communicatiehulpmiddel kan vaak niet worden gebruikt als het niet op de juiste manier is gepositioneerd. Ofwel het kan worden gebruikt in een bepaalde omgeving, laten we zeggen, binnen die ene rolstoel, het kinderbedje of sta-apparaat; of het heeft helemaal geen zin. We moeten het onder alle omstandigheden laten werken – alternatieven worden gewoonweg niet gegeven.


Dat heeft Rehadapt ertoe aangezet om een ​​compleet ecosysteem van montagecomponenten te bouwen. Op een slimme, modulaire manier kunnen we meer of minder alles en overal monteren en het in alle fasen van de dag leveren.
Maar de grote uitdaging is niet alleen dat – elk mechanisch probleem kan worden opgelost door er voldoende middelen naartoe te gooien. De echte toetssteen is het oplossen van de problemen zonder het leven van de klant complexer te maken. In dagelijks gebruik, met verschillende zorgverleners, in steeds veranderende situaties, moet de apparatuur gewoon werken … intuïtief, betrouwbaar en eenvoudig.

Dat bereiken we door ons unieke serviceconcept, onze ontwerpervaring, de universaliteit van onze systemen, onze hoge kwaliteitsstandaarden in productie en onze holistische kijk op zelfs specifieke problemen. Wat we bereiken is echt speciaal: complexe behoeften bevredigen met verfijning, maar zonder toenemende complexiteit.

link naar de website van Rehadapt

Scroll naar boven